Tattoo Elburg
 
 

BLACK & GREY TATTOO

De technieken van de black and grey tattoo komen oorspronkelijk uit de Amerikaanse gevangenis cultuur. Binnen de gevangenis was er een gebrek aan kleurpigmenten waardoor alles met zwart moest worden gezet. Dit vroeg dus om een hoge mate van creativiteit. Uiteindelijk zijn deze technieken overgenomen door tattoo artists en tot de dag van vandaag komen hier de meest originele black and grey tattoos uit voort. De black en grey tattoos worden, zoals de naam al doet vermoeden, gezet zonder kleurpigmenten. 

Schaduw tattoo 

Door met enkel zwart en grijs te werken is het van belang dat er schaduwen worden gecreëerd om diepte te krijgen in een tattoo. In principe kunnen alle tattoos worden gezet in black en grey. Door zwarte tinten te verdunnen krijg je meerdere grijstinten, welke dienen als schaduw. Er kan ook voor worden gekozen om diverse grijstinten in inkt te gebruiken, zonder het zwart te verdunnen. Door schaduw toe te voegen aan een black en grey tattoo komen deze tatoeages echt tot leven. 

 Black and grey tattoo bij ZENit 

Of je nu een portret tattoo wilt laten zetten of een letter tattoo. Alle tatoeages komen beter tot hun recht met schaduwwerk. Bij het zetten van een black and grey tattoo is dit dan ook een vereiste voor de beste en mooiste resultaten. Ben jij benieuwd of jouw tattoo gezet kan worden? Stuur ons dan een foto of ontwerp en samen bespreken we de mogelijkheden.


Contact met Tattoo shop Elburg

Wil jij een afspraak maken? Dan kun je ons telefonisch bereiken of je kunt via Whatsapp een berichtje sturen naar 0631955490. Liever mailen? Ook dat mag. Tattoo ZENit is gevestigd aan de: Kreengoedweg 47, 8081 LL in Elburg. Graag alleen langskomen op afspraak in verband met privacy. Klik hier voor het contact formulier.

 
 
 
 
E-mailen
Map