Tattoo Elburg
 
 

FINE LINE TATTOO

Een fine line tattoo is over het algemeen een kleine tot middelmaat tattoo. Voor het zetten van een fine line tattoo is een vaste hand noodzakelijk omdat er wordt gewerkt met dunne en strakke lijnen. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Een fine line tattoo levert een delicate, subtiele tattoo op met strakke dunne lijnen. Je hebt hierin de keuze om de tattoo zwart wit te houden of om kleur toe te laten voegen. 

Binnen de fine line tattoos vallen onder andere: 

Lettering

Symbolen

Geometrische vormen 

Uiteraard zijn hierin vele opties mogelijk. Voor het laten zetten van een fine line tattoo is een dunne naald nodig. Een dunne naald heeft minder weerstand, wat ervoor zorgt dat niet alle plekken op het lichaam geschikt zijn voor een fine line tattoo. Ben je benieuwd of de fine line tattoo die jij voor ogen hebt kan worden gezet? Neem dan gerust contact met ons op. 

Tattoo shop fine line tattoos 

We zien ze steeds vaker voorbij komen. Delicate fine line tattoos. Vaak zijn dit kleine tattoos met een betekenis. Graag bespreken wij samen met jou de mogelijkheden voor het laten zetten van jouw fine line tattoo. Wij kunnen de fine line tattoo ook combineren met black & grey of realisme.

Contact met Tattoo shop Elburg

Wil jij een afspraak maken? Dan kun je ons telefonisch bereiken of je kunt via Whatsapp een berichtje sturen naar 0631955490. Liever mailen? Ook dat mag. Tattoo ZENit is gevestigd aan de: Kreengoedweg 47, 8081 LL in Elburg. Graag alleen langskomen op afspraak in verband met privacy. Klik hier voor het contact formulier.

 
 
 
 
E-mailen
Map