Tattoo Elburg
 
 

OLD SCHOOL TATTOO

Wil jij een old school tattoo laten zetten? We kennen ze allemaal wel, de old school tatoeage. De welbekende symbolen van: ankers, zwaluwen, pin-up meisjes, harten, rozen en vlinders. Deze tatoeages worden gezet met dikke zwarte lijnen en worden ingekleurd met felle en opvallende kleuren. De old school tatoeages gaan ver terug in de tijd. De tatoeage technieken waren bij lange na niet zoals deze nu zijn en dit zorgde voor de bekende dikke zwarte lijnen om de tatoeages. 

Old school tatoeage in Elburg 

De symbolieke tatoeages van de Old school stijl hebben altijd wel een betekenis. Zo stond een anker bij de zeelieden voor: stabiliteit en een veilige terugkeer en de zwaluw voor: hoop en trouw of een overleden persoon. Alle old school tatoeages hebben zo hun eigen betekenis. Naast de betekenissen die de old school tatoeages bevatten, zijn het ook geliefde tatoeages en zien we ze veel voorbij komen. 

Tatoeage met tekst 

Naast de symbolieke afbeeldingen kunnen de old school tatoeages ook tekst bevatten. Over het algemeen bestaan de old school tatoeages uit kleur, maar ook deze kunnen in black en grey worden gezet. Het voordeel aan een old school tattoo is dat deze je hele leven lang mooi blijven door de dikke lijnen. Ze hoeven vrijwel niet bijgewerkt te worden ten opzichte van overige tattoo stijlen. Daarnaast bevatten de old school tattoos weinig schaduw. Wil jij een old school tattoo laten zetten? Maak dan een afspraak bij Tattoo ZENit.

Contact met Tattoo shop Elburg
Wil jij een afspraak maken? Dan kun je ons telefonisch bereiken of je kunt via Whatsapp een berichtje sturen naar 0631955490. Liever mailen? Ook dat mag. Tattoo ZENit is gevestigd aan de: Kreengoedweg 47, 8081 LL in Elburg. Graag alleen langskomen op afspraak in verband met privacy. Klik hier voor het contact formulier.

 
 
 
 
E-mailen
Map